Projekter

De Tre Tanter – en musikforestilling

Sammen med pianist Britt Krogh Grønnebæk og den trofaste maskot, Prik, bringer Tessa Kiilsholm, Sophie Thing-Simonsen og Emma Oemann de gamle børnebøger af Elsa Beskow til live i en nyskabende og hyggelig børneopera for børn fra tre år og opefter.

Emma Oemann og Tessa Kiilsholm har sammen med mezzosopran Malena Rønnow skrevet danske tekster til en række sange og arier fra den klassiske sanglitteratur med afsæt i sangenes oprindelige budskab. På scenen knyttes sange og replikker sammen til en underholdende scenisk fortælling, hvor børnene bliver inviteret til at deltage aktivt. Efter forestillingen har børnene også mulighed for at stille spørgsmål, og for at se og røre ved kostumer og rekvisitter – når omstændighederne tillader det.

Forestillingen har siden 2017 spillet landet rundt, og er bl.a. blevet inviteret tilbage til Næstved Kommunes børnehaver tre sæsoner i træk. Også hos biblioteker og kulturhuse er musikforestillingen populær, ligesom den har spillet i flere kirker, hos Den Fynske Opera og Operaen i Midten.

De Tre Tanter er refusionsgodkendt af Statens Kunstråd.

Forestillingen varer 30 min. eksl. spørge-/røre-/kigge-runden.

Showreel for De Tre Tanter

Foto: Mikal Schlosser

Fortællinger og Hits

med

Michelle Nora Lind, sopran

Emma Oemann, mezzosopran

Programmet består af en række lieder og arier med fortællingen i fokus. Michelle og Emma introducerer musikken undervejs, og spiller små dramaer i de mange skønne duetter.

Der er smukke romantiske sange af Brahms og Mendelssohn, folkelige sange som Scarborough Fair, legende samspil fra Humperdincks Hans og Grethe, og store øjeblikke fra operahistorien som fx Summertime, Blomsterduetten, Carmens Habanera, O mio babbino caro og Meine Lippen sie küssen so heiss.

Fuldt program sendes efter ønske.

Varighed: Ca. 70 minutter med mulighed for at indlægge en pause halvvejs.